tisdag, mars 17, 2009

Liveblogg: det som hände

Jag och Legofrisyren åkte in till Stureplan för att det var där vi trodde det skulle "hända", det gjorde det inte. Vi gick till Riche och blev direkt lite misstänksamma när det inte stod någon vakt utanför för att motarbeta oss, väl inne var det helt tomt. Vi gick till O-baren, där var det två killar som lirade flipper. På East stod vi bredvid ett par utan någon som helst framtid och vi gick förbi Spy Bar utan att förstå att det var stängt. Vi beslutade att åka tillbaka till söder.

Vi gick till Indigo och där träffade vi Per Wiksten från insomnade Wannadies, han pratade om sin relation med Amanda Jensen, hur jobbigt det var att alla tror att de är ihop och hur sugigt det hade varit på hotell Copper Hill i Åre när de var där och invigde.
Per visade sig vara en mycket trevlig man och vi pratade med honom så länge att han fick dåligt samvete för sina vänner han var där med. Mot slutet trodde Legofrisyren att Per ville ligga med honom eftersom han fick två pussar på kinden, sen gick vi till McDonalds där kvällen mer eller mindre slutade. Vi sprang ikapp en buss och nu är vi hemma.

9 kommentarer:

jw sa...

just det! vi skelleftebor är av naturen trevliga!

Anonym sa...

Om jag fick välja en höjdpunkt i den här fantastiska tisdagkvällen så måste det vara när ni sprang ikapp den där bussen. Låter mäktigt.

Peder sa...

För protokollet: Det var tidigt Tisdagmorgon som vi sprang efter bussen. Inte Tisdagkväll.

Skarla Kittens sa...

Sover Sthlm på måndagar eller är det kris i landet? Darn, jag borde varit med.

Pär Wiksten, oh dear.. tror jag partajat med honom i min ungdom. Vi hängde utrikes under samma period och bodde i samma grannskap, flängde på samma klubbar (those were the days). Min flatmate hånglade upp en wannadieare på ett sätt som är högst olämpligt på offentlig plats.

Anonym sa...

Tisdagmorgon tisdagschmorgon. Stort var det iallafall. Vilken buss?

Brendmo sa...

Bussen hem

Anonym sa...

Siffra?

Brendmo sa...

Ja

Anonym sa...

Då var det värt språngmarschen.