måndag, januari 04, 2010

Idag hatar vi:

Kathy Griffin.
Det finns så mycket man kan göra med sitt liv och Kathy Griffin har valt att göra karriär på grund av sin fantastiskt vidriga röst och totala talanglöshet som skådis, det har ju då av naturliga orsaker inte riktigt gått som Kathy Griffin tänkt. Nu försöker hon att på ett väldigt obehagligt och sjukt irriterande titta-på-mig-jag-kan-vara-ironisk-över-min-egen-misslyckade-Hollywoodkarriär-vis att utföra konstgjord andning på sitt mediokra jävla pissliv som D-kändis.
Programmet som går på TV 4+ just nu går ut på att Kathy Griffin med hjälp av några skinntorra dag-TV-fejjor från nån övergiven pubeshårsalong i utkanten av helvetet ska försöka få Kathy Griffin på rätt sida röda mattan. Det brainstormas å det grövsta på ett dåligt inövat och illa spelat sätt om hur de ska göra för att få fart på Kathy Griffins ickeexisterande karriär.
Som om nu inte det ovanstående vore själ nog att kapa handlederna med en rostig sekatör - När Kathy Griffin öppnar munnen så låter det som om tio tjocka vädurskaniner sakta pressas ihjäl mot varandra. När Kathy Griffin kommer med en ny punch line känns det som om magen lossnar från tarmarna och trycks ut genom porerna. När Kathy Griffin skrattar så känns det som om du av misstag rånbögmördat din bror. När Kathy Griffin ler med sin faceliftade kloak till mun så springer norrmännen ut på isen och klubbar ihjäl sälungar i ren självbevarelsedrift.
Kathy Griffin - naturens snedsteg du inte visste att du hatade.

Inga kommentarer: