fredag, mars 16, 2012

Idag hatar vi:


Den här totalt jävla idiotiska pappershanddukshållaren.
Den finns på ett av de kontor jag så ambulerande friskt jobbar på i mellanåt.
Titta på skiten, titta på den så sobert designade och "smälta in i toalettmiljön"-genomtänkta jävla pisskonstruktionen, hur den hånfult ler dig rätt i ansiktet.
Den ouppmärsamme kanske inte riktigt förstår min agression mot den här till synens så oförargliga tingesten, och visst. Allt är frid och fröjd, tills du ska ta ut ett papper. Av någon, mycket sjuk, anledning har man satt en stor flärp framför. Flärpen gör att man måste böja sin blöta hand i en märklig vinkel för att osedd nå pappret långt där inne. Man gräver runt och krockar med andras blöta handavtryck, andra människor som desperat famlat efter papper och bara fått ut en avriven liten bit redan blött papper.
Varför, varför i helvete har man tillverkat den så här?
Vill tillverkaren försvara pappret? Vill de att vi ska gå runt med blöta händer? Varför har de tillverkat den så att man inte kan se var man ska ta ut pappret? Varför har de gjort det så omständigt? Är det för att väcka tanken - ska jag verkligen torka händerna den här gången, det var ju så in i helvete krångligt förra gången?
Varför? Jo, för att de kan.
Den tottalt idiotiska jävla pappershanddukshållaren - pappershanddukshållaren du inte visste att du hatade.

Inga kommentarer: